Disclaimer

De organisatie gaat tijdens de voorbereidingen tot het uiterste om ongevallen en problemen te voorkomen. Daarom beschikt de organisatie over de correcte attesten en certificaten betreffende de tent, licht en geluid, eetkraam, alsook keuring van de elektriciteit en controle door de brandweer. Ondanks al deze voorbereidingen kan het evenement toch door overmacht vroegtijdig beƫindigd worden. De organisatie behoudt zich ertoe om reeds aangekochte inkomkaarten of bonnen niet te vergoeden in geval van vroegtijdige beƫindiging of na reguliere sluitingstijd (3.00 12juni 2016).

De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of ongevallen, ook al biedt zij tegen betaling de mogelijkheid aan om kledingstukken of fietsen tijdelijk te bewaren. Tijdens het evenement zal er digitaal beeldmateriaal opgenomen worden dat mogelijk voor publicitaire doeleinden gebruikt kan worden.
Iedere bezoeker gaat stilzwijgend akkoord met deze voorwaarden bij het betreden van het terrein gedurende de hele verloop van het evenement.